Avni Kaya Kokucu İlkokulu


Vizyon: Bütün birimleri ve paydaşları ile yaşadığı çevre başta olmak üzere, ülkesinin ve dünyanın sorunlarına duyarlı, milli değerlerini çağın gerekleriyle kurgulayan, eğitim, bilim, sanat, spor vb. alanlarda önemli başarılara imza atacak, “iyi insan iyi vatandaş” olmayı hedefleyen insanların yetiştiği bir kurum kimliği kazanmak ve onu geliştirerek sürdürmektir

Misyon: Öğrencilerimizin Temel Eğitimleri boyunca Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda yetişmelerini sağlamak, onları Atatürk’ün ifadesiyle ” Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür” nesiller olarak ülkesinin ve insanlığın hizmetinde bilinçli bireyler olarak hayata hazırlamaktır.

Başarılar: 0

Saatler: 09:00 - 14:20
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0232 765 77 67

Belgegeçer - 7657767

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://avnikayakokucuilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Gülbahçe Mah. Gülbahçe Cad. No53/1 Urla İzmir

Öğretmen :5
Öğrenci :65
Derslik :5
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :300
Öğretim Şekli :NORMAL-TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Okulumuz İzmir ili Urla İlçesine bağlı olup, 38,5 kuzey enlem 26,5 doğu boylamları arasındadır. Kuzeyinde komşusu Balıklıova Köyü,sınırı Kılıçdere yöresi.Kuzey batıda komşusu Kadıovacık Köyü,sınırı Kılıçdere yöresidir.Batı komşusu Barbaros Köyü,sınırı Sineklitepe,Üçkuyular ve Yabani Armutluk yöresidir.Güney batıda komşusu Birgi ve Yanık köyü,sınırı Çarpan Dağı zirvesidir.Batı komşusu Urla,sınırı Malkaca’dır.Doğu komşusu Urla ve Özbektir,sınırı denizdir.

Adres - Gülbahçe Mah. Gülbahçe Cad. No53/1 Urla İzmir

Ulaşım TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 50 km, ilçe merkezine 13 km uzaklıktadır.